Tomizoo - Prémium kutyatápok

Házhozszállítás

A termékeket előre egyeztetett időpontban, rendszeres gyűjtőfuvarokkal el is juttatom Sopron, Szombathely, Győr, Mosonmagyaróvár és Zalaegerszeg vonzáskörzetébe. A Tomizoo ettől is egyedi, hiszen a vásárlást egy telefonhívással elintézheted az otthon kényelmében, még cipelned sem kell a tápokat, mert házhoz szállítják

terméklista

Szállítási információk

A termékeket előre egyeztetett időpontban, rendszeres gyűjtőfuvarokkal el is juttatom Sopron, Szombathely, Győr, Mosonmagyaróvár és Zalaegerszeg vonzáskörzetébe. A Tomizoo ettől is egyedi, hiszen a vásárlást egy telefonhívással elintézheted az otthon kényelmében, még cipelned sem kell a tápokat, mert házhoz szállítják, ami jelenleg a legköltséghatékonyabb lehetőség, ebben a kategóriában. Ahogyan mi is gondosan összeválogatva és friss alapanyagokból készítjük magunknak a vitaminokban és tápértékben gazdag egészséges ételeket, úgy négylábú kedvenceink is pontosan ugyanerre vágynak. Adj nekik olyan finomságokat, amik egészségesebbé és szebbé teszik őket kívül-belül egyaránt és ezért még otthonról sem kell kimozdulnod! Bármilyen felmerülő kérdés esetén is a legnagyobb örömmel állok rendelkezésedre a feltüntetett elérhetőségeim egyikén. Ha napi rutinod túlzsúfolt és nem tudsz velem kapcsolatba lépni, bátran kérj visszahívást egy általad megadott időpontban és keresni foglak.

Foxpost csomagok

Foxpost csomagpont.
Előre utalás esetén, országosan 118 Foxpost csomagpontra van lehetőség csomagot rendelni, 25kg súlyhatárig, ennek díja : 1000ft/csomag.

Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal!

kapcsolat
Tomizoo - Prémium kutyatápok