Tomizoo - Prémium kutyatápok

Gyógynövénymix

Gyógynövényeket a legtöbb vadon élő ragadozó ösztönszerűen fogyaszt. Néhány gyógynövényt érdemes nem csak kúraszerűen, hanem rendszeresen adni - ilyenek például a csipkebogyó és a lucernapor. Más növények kifejezetten egyes életszakaszokban, élethelyzetekben ajánlottak.

terméklista

Elérhető termékeink

szárazeledelek nedves tápok ízület védelem jutalom falatok gyógynövénymixek olajok higiénia - ápolás macska eledelek

Bio tojáshéjpor 200g // 4.790 HUF

A bio tojáshéjpor kiváló biohasznosulású természetes kálcium forrás. Ideális kedvenced kálcium igényének fedezésére, például abban az esetben ha főként HÚST eszik és csontot nem, vagy bármilyen okból olyan étrenden van, amely nem tartalmaz elegendő a kálciumot.

Csipkebogyópor 200g // 2.790 HUF

A csipkebogyó, népies nevén „ebrózsa” – magas (akár 5000 mg/100g) C vitamintartalmáról ismert gyógynövényünk, mely emellett A, B, E, K vitamint, folsavat, flavonokat tartalmaz. A vadon termő csipkebogyópor remek általános immunerősítő, támogatja a szervezetet többek között ízületi fájdalmak, gyulladásos folyamatok, húgyuti gyulladásesetén.

Immun-r 125g // 5.790 HUF

TTámogatja a kutyák szervezetét, hogy jól meg tudjanak birkózni a mindennapos fizikai, étrendbeni igénybevétellel, környezeti stresszhatásokkal. A féregtelenítők, a kényelmesen adagolható készeledelek (tápok), a környezeti toxinok, de még a természetes öregedési folyamat is egyfajta terhet ró a kutyák egészségére.

Pocak mix 125g // 8.090 HUF

A gyomor és béltraktust regeneráló étrend kiegészítő gyógynövénykeverék, amely a kutyák teljes emésztőrendszerére jótékonyan hat, karbantartja, kondicionálja azt. Alkalmazása ajánlott stresszes élethelyzetekben, eledel váltáskor, hasmenéssel járó betegségek, antibiotikumos kúrák után.

Sörélesztő 125g // 2.890 HUF

_SORELESZTOTEXT

Barna alga (tengeri hínár) 125g // 3.690 HUF

A köznyelvben tengeri hínárként ismert Ascophyllum Nodosum – amely Norvégia, Grönland és Írország körüli tengerekben őshonos – egészséges, ásványi anyagokban és nyomelemekben rendkívül gazdag kiegészítő eledel.

Spirulina alga 125g // 3.490 HUF

A kutyások körében a kellemetlen szájszag és általában véve a kellemetlen szagsemlegesítő hatása miatt igen kedvelt, de emellett számos más kiváló élettani hatással bíró , édesvizekben előforduló, magas klorofilltartalmú , magas fehérjatartalmú mikroalga.

Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal!

kapcsolat
Tomizoo - Prémium kutyatápok